Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.88 secunde)
Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa va vorbesc despre o ocazie importanta care urmeaza sa fie marcata la sfarsitul acestei saptamani, pe data de 26 Iunie, si anume Ziua internationala impotriva abuzului si traficului de droguri.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
- Starea de criza demografica cu care se confrunta societatea romaneasca de mai multe decenii s-a agravatin ultimii ani. Procesul de reducere a populatiei are loc concomitent cu accentuarea fenomenului de imbatranire demografica a acesteia. Asistam, in acelasi timp la o scadere a duratei medii de viata a oamenilor.
Siteul CE SPUN ASTRELE ne anunta ca 11 NOIEMBRIE 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani. Va invitam sa parcurgem impreuna argumentele pentru care numerologii considera ca 11 noiembrie 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani:
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Specialistii in numerologie spun ca cifra 11 este un numar Maestru, numit si Mesagerul sau Invatatorul. Numar ce ne lumineaza, ghideaza, inspira catre scopul nostru adevarat. ... Numarul 11 are printre altele si semmnificatia de urgent, ultima sansa sau ceva pe cale sa se intample.
Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Coronavirusurile alcatuiesc o familie de virusuri care provoaca boli atat oamenilor, cat si animalelor.
O cifra rotunda, un moment de aduceri aminte pentru toti cei care au contribuit, intr-un fel sau altul, de-a lungul timpului, pentru ca ziarul sa fie ceea ce si-a propus, adica “un cotidian de informatie si atitudine“, care sa prezinte cu maxima corectitudine evenimentele la care urma sa fim martori.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
La final de examen de bacalaureat, cand tensiunile stau sa suiere precum ceainicul pus pe foc de juma‘ de ora, se mai gasesc unii mai ai dracu‘ sa faca haz de necaz. Sa detensioneze carceii de pe creier, evident.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 11.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie au depistat-o pe bd. ... TATIANA de 34 de ani din Bucuresti, care comercializa tigari fara timbru, provenite din Republica Serbia si Ucraina.
La data de 25 august 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti l-au depistat, intr-o zona comerciala din sectorul 4, pe S.
La data de 22 septembrie 2010, ora 07.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica au depistat-o pe str.
La data de 18/19.06.2011, in intervalul orar 00.00-04.00, Sectorul 3 Polirie si Sectia 10 Politie au actionat in zona Centrului Istoric al Bucurestiului cu un efectiv de aproximativ 200 de politisti, jandarmi, inspectori de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului si inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca.
Noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei Un numar de 15 noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei vor functiona, incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, acestea fiind amplasate in zone in care nu pot fi evitate de conducatorii auto, iar alte 8 puncte vor fi montate pe parcursul anului 2015, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Radu Babus, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, i-ar dedica lui Daniel Morar, seful Directiei Nationale Anticoruptie, o serenada. Motivul il constituie dosarele intocmite impotriva lui Radu Babus, directorul RAEDPP declarandu-ne ca nici nu stie cate dosare a "colectionat" de-a lungul timpului:
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Melescanu, va trebui sa dea explicatii membrilor Comisiei de Aparare din Senat in legatura cu anuntul facut de acesta privind achizitionarea catre Romania, in perioada urmatoare, a unui numar de 48 de avioane de lupta, al caror cost estimat se situeaza intre patru si sase miliarde de euro.
google-analytics.com